|
|
סודותיה של הלוחשת לתינוקות
|
|
|
|
דירוג הגולשים
מספר קטלוגי: 99-1108
מאת: טרייסי הוג עם מלינדה בלאו כיצד להתחבר ולתקשר עם תינוקות "מישהו בכלל מצליח לישון?" הדעה הרווחת היא כי בשנת חייו הראשונה של התינוק נאלצים ההורים לוותר לא רק על שינה בלילה – אלא על החיים באופן כללי. "שטויות," אומרת טרייסי הוג, המכונה "הלוחשת לתינוקות" בפי אלפי לקוחותיה אסירי התודה. הוג עבדה עם יותר מחמשת אלפים תינוקות במשך עשרים השנים האחרונות ופיתחה יכולת ייחודית להבין כל גרגור, בכי או המהום של תינוק. אך שליטתה בשפת התינוקות היא כאין וכאפס לעומת כישרונה הייחודי עוד יותר – יכולתה ללמד את ההורים כיצד "ללחוש" בעצמם לתינוק שלהם. בספר חדשני זה מציעה המחברת תוכניות פשוטות שאפשר ליישם כבר בשבועות הראושנים לחייו של התינוק ושבעזרתן ילמדו ההורים: * לגרום לתינוק לאכול, לשחק ולישון לפי לוח זמנים שיעשה את חייהם של כל בני הבית קלים ומאושרים יותר. * להבין מה התינוק מנסה לומר, כדי שלא ינסו להאכיל תינוק שבעצם רוצה לישון. * לזהות את מזגו של התינוק – האם הוא תינוק-מלאך, תינוק-מצוי, רגיש, נמרץ או שמא רטנוני – ואז לתקשר אתו בדרך טובה יותר. * את "קסם שלושת הימים של טרייסי" – שיטה לגמילה מהרגלים רעים של ההורים ושל התינוק בתוך שלושה ימים בלבד!
סודותיה של הלוחשת לתינוקות הוא גלולת הרגעה להורה הלחוץ – ספר מעשי, שובר מוסכמות ובונה ביטחון שמבטיח להורים לא רק תינוק בריא ומאושר יותר, אלא גם בית רגוע ומאושר יותר.
טרייסי הוג הוכשרה כאחות באנגלייה והתמחתה בטיפול ביולדות וביילודים. באחרונה היא מתגוררת ועובדת בלוס אנג'לס. כדי ללמוד עוד על סודותיה של הלוחשת לתינוקות תוכלו לבקר באתר האינטרנט שלה www.babywhisperer.com
|
|
|
מחיר לצרכן: 84 ₪
המחיר שלנו: 51 ₪
הרווח שלך: 39%
|
|
לקוחות שרכשו את הספר הזה, רכשו גם את הספרים הבאים:
|
|
•
הלוחשת לתינוקות פותרת כל בעיות
|
|
•
סודותיה של הלוחשת לפעוטות / טרייסי הוג
|
|
•
המדריך השלם לטיפול בתינוק ובילד / דר שלוב
|
|
|
ביקורות הגולשים:
|
ללא שם
|
|
אין הערה
|
ללא שם
|
|
ספר מעולה, מראה דרכים כל כך פשוטות להתמודד עם כל מה שקשור לגידול התינוק, היחס אליו, כל הכבוד לטרייסי הוג!!!
|
ללא שם
|
|
ספר מצויין, לקרוא ולהפנים
|
ללא שם
|
|
פשוט גאונה.
|
עזרא ליאת
|
|
ספר מעניין ומצויין, מנחה בדיוק איך צריך להתנהג עם הילדים מרגיע וכמובן נותן ביטחון לדעת שהכל בסדר ושאפשר לעבור ולהצליח בהכל עם מעט סבלנות ורוגע.
|
אירית טרגן
|
|
אין הערה
|
דנה שוורץ
|
|
ספר ממש נורא.... האישה פשוט לא מבינה בני אדם.
|
אביטל שרון
|
|
אני מאד מרוצה. הערה היחידה מתאים יותר לדעתי לגיל 0-3 חודשים והספר הוורוד שלה מתאים להמשך.
|
הילה ברוקס
|
|
ספר מיותר, לא מתאים לתרבות הישראלית החמה שלנו
מיותר מיותר מיןתר
|
שרית יחיה
|
|
ספר מדהים מדהים, למדתי ממנו הרבה , הרבה מעבר למה שיכלו הורים אחרים ללמד אותי, הוא כיוון אותי שלב שלב ואני נהנית כל כך לגדל את ביתי כי אני קוראת אותה מגיל 0, ממליצה בחום , נוסף לכך זה נותן סדר בחיים ויש לכן זמן להכל.
|
אביטל שרון
|
|
אין הערה
|
|
|
|